Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Οι ειδικοί προτείνουν για τη φυσική σας αποτοξίνωση

πηγή: ΝΕΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Η κατακράτηση υγρών είναι μια κατάσταση που μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, παθολογικούς(θυρεοειδής αδένας, εμμηνόπαυση, κακή αιματική λειτουργία) ή μη (μικρή κατανάλωση νερού, υπερκατανάλωση τροφών πλούσιων σε αλάτι, ορθοστασία και έλλειψη άσκησης).
Η κατάσταση αυτή καταστέλλει ή ελαττώνει τη δράση των κυττάρων, εμποδίζοντας τη μεταφορά θρεπτικών συστατικών και οξυγόνου, με αποτέλεσμα τα κύτταρα να μην επανορθώνουν τις βλάβες τους και να μην ανανεώνονται.

Μπορεί να σχετίζεται με προβλήματα όπως υψηλή πίεση, αγγειακά και φλεβικά προβλήματα, αλλά να αποτελεί και ένα σημαντικό εμπόδιο στην προσπάθεια κάποιου να χάσει βάρος. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό μέσα από μια σωστή διατροφή να βοηθάμε τον οργανισμό να ενεργοποιεί καθημερινά τους μηχανισμούς φυσικής του αποτοξίνωσης.

Παράλληλα, μέσα από φυσικά εκχυλίσματα και τιτλοδοτημένα βότανα που θα βρούμε μέσα σε εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής, μπορούμε να βοηθήσουμε σημαντικά. Προς την κατεύθυνση αυτή η HealthAid μας προτείνει το Αquaflow.

Το Aquaflow της HealthAid είναι ένας ειδικός συνδυασμός από βιταμίνες, μέταλλα και φυτικά εκχυλίσματα που δρουν συνεργικά, συμβάλλοντας έτσι στη διατήρηση της ισορροπίας των υγρών και της οξεοβασικής ισορροπίας των κυττάρων και του ουροποιητικού συστήματος, προσδίδοντας σημαντική αποτοξινωτική, διουρητική και αντιβακτηριδιακή δράση.

Ιωάννης Παπαγεωργίου
Φαρμακοποιός
Επιστημονικός Συνεργάτης PHARMA CENTER Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου